dijous, 22 de maig del 2014

Quantes coses ens perdem per no saber buscar?

Quanta raó hi ha en les paraules que Jaume li diu a Elionor a la pàgina 43...


<<És clar, que no en trobes cap. Què havies de trobar-hi? Per trobar, primer cal aprendre a buscar. No n'hi ha prou, amb tenir ulls i orelles. Cal saber mirar i saber escoltar, cap d'albercoc>>.



Què opinió us mereix aquesta afirmació? Sabeu mirar, observar, tot el que us envolta? Sabeu escoltar amb atenció? Creieu que us n'adoneu de tot el que està al vostre entorn? Reflexioneu al voltant d'aquesta idea i compartiu la vostra reflexió!

6 comentaris:

  1. Jo crec que els nostres òrgans (oïda i vista) no atenen a tot el que ens rodeja, la vista no ho pot veure tota ni l'oïda sentir tot, els nostres òrgans capten un 15% de tot el que veuen i escolten,sino, seriem molt mes intel·ligents i viuríem amb mes coneixements.

    ResponElimina
  2. Jo crec que al mon hi han poques persones que son capaçes d'observar i captar els missatges que l'entorn dona, com Jaume.
    Pense que casi ningu pot percibir aixo i el que poguen son poseidors d'una fantastica qualitat

    ResponElimina
  3. Jo pense que vivim en una societat molt estresant,lo fem tot corrent,deprisa inclús habeces mal fet.Vivim tan de pressa que no nos en adonem que és el que passa al nostre al voltant i no ens adonem de molts detalls.Y no escoltem prou per això anem tan perduts.Paula Lemos

    ResponElimina
  4. El que el tio d'Elionor li vol dir és que ha d'estar atenta a tot el que passa al seu al voltant i fixar-se millor en tot.

    ResponElimina
  5. Opino el mateix que algun company ja que la nostra vida passa tan ràpid, tenim tantes coses a fer i tan poc temps que en molt poques ocasions ens parem a pensar en les coses.Per això crec que podriem prendre'ns la vida amb molta més tranquil · litat per així adonar-nos de tot el que ens envolta, aquesta seria una molt bona opció.

    ResponElimina
  6. "Primer cal admetre una cosa molt simple: és IMPOSSIBLE esbrinar tot el que passa al nostre al voltant, pel simple fet de ser humanos;nuestros sentits no ens permeten estar al corrent a tot, però en alguns casos, hi ha persones que se solen fixar prou en el seu entorn, com el personatge de Jaume, el qual sempre està "al loro"."

    ResponElimina