dissabte, 23 de novembre del 2013

Carles i Núria

L'altre dia a classe vam estar comentant la relació de Carles i Núria.

Carles és un jove obsessionat per tindre la seua primera relació sexual. Núria és una jove molt bonica que té fama d'haver tingut relacions sexuals amb molts xics. Fama mal guanyada, ja que en realitat encara és verge.


Carles i Núria s'agraden: s'atrauen físicament, es busquen amb la mirada, flirtegen quan estan junts... Però, tot i això, Carles demana a l'autor, en un moment determinat de la novel·la, que no els faça nuvis.

La seua petició està relacionada amb el propòsit del protagonista: estrenar-se. Propòsit que amb Núria no aconseguiria.

  

Què en penses de la relació d'aquests dos personatges? Què penses de l'actitud de Carles? Què penses de la fama que li han encolomat a Núria?


6 comentaris:

  1. Jo pense que la relació d'aquets personatges és molt bona perquè els dos són bons l'ú amb l'altre. Núria vol fer-se núvia de Carles i com diu en el llibre crec que s'estan enamorant, perquè Carles es possa gelós quan parla amb Quim o porta a Núria a sa casa en la seua moto.
    Sobre l'actitud de Carles és un poc egoísta perquè no pensa en els seus sentiments i sols pensa en estrenar-se encara que tinga de dejar a una xica perquè ella no vulga o siga un poc estricta amb aixó.
    Jo pense que la fama que li han possat a Núria no se la mereix perquè encara que ella es vista d'eixa manera, no vol dir que sea així i encara es verge.

    ResponElimina
  2. Crec que no falta molt per a que Carles salga con Nuria, perque, com en tots els llibres, sempre hi ha 1 ó 2 capitols de"tensió" que acaben en relació.
    El comportament de Carles em pareix un poc masclista, perque tan sols vol eixir amb una xica per a estrenar-se.
    Y respecte a la fama de Nuria, sols hi ha dir que quan el riure sona, aigua porta. Pot ser que no siga tan inocent com pareix.

    ResponElimina
  3. Mi opinió es que Carles esta enamorat de Núria pero ell el que vull es començar la relació massa pressa, pero crec que aquesta començant a adonar que en el fons aquesta enamorat d'ella i que li posa gelós que altres nois s'acosten a ella, així que crec que acabessin sortint junts. La fama que se li posa a Núria jo crec que és merescuda d'una banda, ja que és molt provocadora en moltes ocasions, però pel que fa a tenir relacions amb molts xics, crec que no.

    ResponElimina
  4. Esta clar s'agraden molt mutuamente,pero a Carles no li agrada parlar del tema.Mi opinió de l'actitud de Carles és negativa (és un poc egoista) perquè vol estrenar-se molt prompte i pressiona a l'autor, i com el pensa que amb Nuria tardarà molt a estrenar-se ,no vol fer-ho amb ella.La fama que té Nuria jo crec que se la mereix perquè en els últims capítols es llig com ella va amb faldes cortas,escotes...(Paula Sanchez) 3ºA☺

    ResponElimina
  5. jo crec que Carles esta enamorat de Nuria pero el no li diu que la estima perque el vol estrenarse Nuria te la fama de acostarse amb molts chics pero aixo no es veritat perque en el llibre diu que es verge

    ResponElimina
  6. La meua opiniò es que a Carles le agrada Nuria i a Nuria le agrada Carles però no se diuen res.

    ResponElimina