diumenge, 27 de gener del 2013

Interpretem la portada

La primera sessió de lectura en l'aula l'hem dedicada a extraure la informació que ens aporta la portada i la contraportada.

No us podeu imaginar quants raonaments interessants han eixit!!!!

Només llegint li podrem donar sentit a tots els elements.

20 comentaris:

  1. Bon dia a tots i totes, lectors i lectores,

    Sóc Pau Àlvarez, el dissenyador del llibre "El Franceset". Espere que el llibre us estiga agradant, però com que el que jo vaig fer va ser la portada, m'agradaria molt saber que en penseu, si us agrada, que us suggereix... i tots els comentaris que tingueu. Estic encuriosit!

    ResponElimina
  2. Mirant la image, vam comentar a classe, que segons la ilustracio, deduiem que el personage te que fer en tragecte molt llarg del qual mor perl caami per amor, ja que gte el cos trencat y el cor tambe, va cap a París, pel camí tindra una carta, l'ordinador y un cementeri...
    De moment, no te res que vore en el que m'ha llegit
    Saludos.

    ResponElimina
  3. Si estic d'acord amb Iraida encara que me estic llegint fins al capítol 7 i no s'hal rés del que havíem dit de la portada. Salutacions

    ResponElimina
  4. Jo demoment m'he lleguit mig llibre i no te res que vore demoment en la portada, ja que no se'n va ni a Paris ni se'n va ningu a la guerra com comentarem en classe. Peró a lo mitjor no te que tindre un sentit complet i és que hi ha que interpretar-lo de altra forma.

    ResponElimina
    Respostes
    1. És veritat. No té res a vore amb el que vam dir en clase, de moment. Alomillor tot el que vam dir a classe apareix en un sol capítol.

      Elimina
  5. A mi el llibre m'esta agrdant molt i de moment hi ha algunes coses que ams las que hi ha relacio. Salutacions.

    ResponElimina
  6. Jo crec que tampoc te molt que veure amb el llibre, però pense que el misteri estarà al final del llibre, a lo mijor m'en lleve una sorpresa.Gracies

    ResponElimina
  7. Em pareix un bon llibre ,és entretingut però hi ha moltes paraules en català que no entenc.Sobre la portada em pareix estranya perque en mi opiniò ( dels capítols que me llegit ) no apareix res que tinga que ver amb la portada.

    ResponElimina
  8. De moment m’he llegit un poc més de mig llibre i pense que la portada no té res a veure amb el desenrotllament de la història, només té alguna cosa a veure amb l’amor degut a allò que s’ha ocorregut entre Arnau i Guillermina
    gràcies.
    salutsacions corduals .
    Inés Rayo García 2º de eso C.

    ResponElimina
  9. A mi el llibre m'esta agradant, és entretingut.La portada del llibre esta molt ben expressada i un es fa a la idea mes o menys el que passarà .Salutacions Laura

    ResponElimina
  10. al final la portada si que te algo a veure amb el llibre,perque a classe diguerem que el home de negre era de la guerra perque portava un arma,i aixo es veritat¡ :)
    victoria 2C

    ResponElimina
    Respostes
    1. Algo si que te que vore, ja que estem finalitzant el llibre, esta molt xulo i molt entretingut

      Elimina
  11. Pau Àlvarez la veritat és que la portada està un poquet abstracta perquè no ix un home de la guerra ni de paris llavors no se,pero és que de moment vaig per la mitat del llibre però eixa molt fanfarrona la portada !te les has currado heeeeeeee!!!!!!!!

    ResponElimina
  12. Pau,gracies per comentar, crec que la portada que has dissenyat es molt original y ja estic començant a relacionar-la amb el llibre , l'he trobat el sentit. La veritat es que és una portada molt simbólica.

    ResponElimina
  13. Jo opine que la portada és molt simbòlica i original, ja que quan et acabes de llegir el llibre, tot té relació amb el contingut de la portada.
    Opine també que el llibre, quan comences a llegir-lo, ja no pots parar, perquè et fica en la història i sempre et deixa amb el dubte fins que t'ho acabes de llegir.
    Salutacions, i una abraçada.

    ResponElimina
  14. Com que ja ho estem acabant , jo puc dir que a segon B si que varem imaginar en un dels casos aixi , y com que despres també hem sigut emportantno ssorpreses amb el text , Sobre la portada he de dir que només pels colors crida molt la atenció .Es una canya de llibre , moltes gràcies per participar amb nosaltres .
    Un salut

    ResponElimina
  15. Com que ja estem acabant ahora entenem la portada que has fet Pau , Crec que has fet un bon treball , perque com que e smolt acolorida e intrigant crida bastant la atenció.
    Ningú ens aviem pensat qe la historia fora aixi i ens hem quedat bastant sorpresos .
    Un salut i moltes gràcies per participar amb nosaltres !

    ResponElimina
  16. Jo crec que si que te que ver molt a la porta, perque a eixit la majoria del que posa a la portada,però vaig quasi pel fi del llibre.
    Salutacions
    Iván García 2ºESO C

    ResponElimina
  17. En realitat la imatge de la portada si que ha de veure. Al principi pareix que no, però quan comences a llegir veus que tot encaixa : l'ombra amb el cor trencat,el cementeri,la carta,el camí a París. És una portada que reflecta perfectament com és el llibre. I així va ser amb algunes de les nostres suposicions en classe

    ResponElimina
  18. Pau la portada d'agradat molt i molt original.

    ResponElimina